1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юні футболісти з Хуста представили своє місто на «Галицькій зимі-2016»

26.02.2016 23:54 Спорт Ексклюзив

Нещодавно у Львові на міжнародному дитячому футбольному турнірі «Галицька зима-2016» було розіграно черговий комплект нагород серед гравців 2006-2007 р. н.

Нещодавно у Львові на міжнародному дитячому футбольному турнірі «Галицька зима-2016» було розіграно черговий комплект нагород серед гравців 2006-2007 р. н.

Хуст у престижних змаганнях вперше представляли вихованці Хустської міської ДЮСШ "Хуст-Нарцис" зі своїм тренером Юрієм Мовчаном.

У перший день змагань юні хустяни зустрілися з командами Польщі, Білої Церкви «Зміна» та львівською «Галичиною». З поляками хустські спортсмени зіграли з рахунком 5:3 на користь досвідченіших суперників, другу гру провели більш вдало і перемогли команду «Зміна», а у фіналі запеклої боротьби поступилися фаворитам змагань – львів’янам. Другого дня «Хуст-Нарцис» програла одеситам, але в останній грі продемонструвала блискучу гру і обійшла київську команду «Поділ» з рахунком 8:0.

Приємно здивував глядачів і тренерів футболіст Олександр Месарчек, забивши 5 м`ячів. По одному голу забили Дмитро Сочка, Вадим Могош та Олександр Русинко. Решта гравців – Домінік Руда, Роман Могіш, Едмонд Раковці, Олександр Литвин, Денис Мазур теж проявили неабияку майстерність, а головне – продемонстрували командну гру та незламний дух.

У підсумку команда «Нарцис» посіла 4 місце в своїй групі. Але діти, як справжні спортсмени, не засмутилися, бо отримали безцінний досвід і гарно відпочили: з екскурсією відвідали стадіон «Львів-Арена», побували в музеї-кави та на шоколадній фабриці.

Читайте на ГК:Без паски і шовдаря, але з дивними замінниками: як закарпатка святкувала Великдень в одній із Європейських країн
Читайте на ГК:Небезпечна пожежа на Закарпатті: вогнеборці встигли врятували гараж та житловий будинок (ФОТО)
Читайте на ГК:Підкралася непомітно й "затягнула в полон": на Закарпатті невидима смерть ледь не забрала життя трьох дітей
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська