1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Юні закарпатці вибороли призові місця на чемпіонат України з боксу

405
Спорт Новини Іршави

Черговий раз високий рівень підготовки показують юні боксери з Іршавщини.

Юні закарпатці вибороли призові місця на чемпіонат України з боксу

На цей раз молоді спортсмени випробовували свої сили у м. Бердичів Житомирської області, де з 15 по 20 лютого 2016 року проходив регіональний чемпіонат України з боксу серед юніорів 2001-2000 р.н.

Ці змагання були відбірковими, адже боксери з 13-ти областей боролися за путівку на участь у чемпіонаті України та Європи, які пройдуть у квітні та червні вже цього року.

Збірну Закарпаття представляли 10 боксерів з різних міст області: Ужгорода, Мукачева, Рахова та Іршави. Та вибороти путівку на чемпіонат України вдалося лише двом: Віталію Ковачу з Іршави – тренер Іван Ковач та Миколі Кокирчу з Рахова – тренер Віталій Урбан. За хорошу підготовку, витримку та неабияку старанність хлопці стали призерами змагань посівши треті місця. Ще один боксер з Іршавщини тренера Івана Ковача Юрій Ряска вперше випробував свої сили у змаганнях такого високого рівня. Лише за браком досвіду та психологічної підготовки не зміг увійти до призерів. Як зазначає тренер, займається Юрій лише один рік – це дуже короткий час для виступу на такому високому рівні.

Попереду у юних боксерів навчально-тренувальний збір перед чемпіонатом України, тому побажаємо їм підготуватись як найкраще.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber