1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

У Мукачеві відбувся міжнародний турнір з шахів серед людей з обмеженими фізичними можливостями

20.02.2016 20:44 Спорт 257

18 лютого 2016 року в місті Мукачеві у ресторані «Гавань» відбувся міжнародний турнір з шахів серед людей з вадами зору і ураженням опорно-рухового апарату.

У Мукачеві відбувся міжнародний турнір з шахів серед людей з обмеженими фізичними можливостями

Головними організаторами змагань є Закарпатський обласний осередок української Федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату (Голова – Олександр Лизанець) і Закарпатський обласний осередок української федерації спорту інвалідів з вадами зору (Голова – Зіновій Блюсов).

В турнірі прийняли участь понад 30 спортсменів з різних районів Закарпаття та Словаччини. В результаті змагань серед спортсменів з особливими потребами по шахам 1-ше місце посів Іван Райчинець, 2-ге – Михайло Бедь, 3-тє – Анатолій Старина.

Що ж до змагань по шашкам, то 1-ше місце посів Олександр Бабенко, 2-ге – Олександр Сухан, 3-тє – Денис Сухотін.

Призери і учасники були нагороджені кубками, медалями, грамотами і цінними призами, повідомило ЗС.

Голова Закарпатського обласного осередку української федерації спорту інвалідів з ураженням опорно-рухового апарату Олександр Лизанець розповів, що такий турнір по шахам в місті Мукачеві проводиться вже п’ятий раз. Але вперше він отримав статус міжнародного, оскільки до участі в ньому долучились представники Словаччини.

 

Найсвіжіші новини: