1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У трьох іграх з командами Ужгорода ФК«Севлюш» набрав чотири очки

284
Спорт Новини Виноградова

У рамках зимової першості області виноградівці вже провели три матчі на полі ужгородського спортивного комплексу «Камелот».

У трьох іграх з командами Ужгорода ФК«Севлюш» набрав чотири очки

У кожному з цих поєдинків суперниками футболістів з Виноградова були команди з обласного центру. У першому матчі з рахунком 1 : 0 «Севлюш» сенсаційно здолав «Говерлу» ( U-19), відтак миром розійшовся з ФК «Ужгород» - 2 : 2. А от зустріч з командою «Минай» минулої суботи для підопічних Івана Білака завершилася поразкою – 0 : 1.

Я задоволений як результатами так і загалом грою, яку демонструє наша команда на зимовій першості,- розповів Голосу Карпат тренер севлюшців Іван Білак. –Могли не поступатися й «Минаю», але так вийшло, що трохи не встояли. Та ми розглядаємо ці виступи, передусім, як підготовку до чемпіонату області. Знаєте, краще грати із сильним суперником на хорошому полі, ніж бовтати в болоті під дощем на тренуваннях.

Наступну календарну гру зимової першості «Севлюш» проведе завтра з командою «Середнє».

Ще одна команда з Виноградівщини, що також виступає у зимові першості, «В.Копаня» з розгромним рахунком 4 : 0 розбила «Старт» із Золотарьова і стала фаворитом за другу путівку з 4-ї групи.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber