1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Юний іршавський боксер став чемпіоном Закарпатської області серед юніорів

02.02.2016 09:20 0 Спорт
 

У змаганні приймали участь понад сімдесят учасників з усієї області.

З метою відбору юних боксерів до збірної команди області для подальшої участі у Чемпіонатах України 29 по 31 січня 2016 року в м.Мукачево с/к «Рукавичка» відбувся Чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юніорів 2001-2000 р.н. та молоді 1999-1998 р.н.

На високому рівні Іршаву представили двоє боксерів ДЮСШ «Колос». Юрій Ряска пробував свої сили у ваговій категорії 57 кг, а Віталій Кудрей змагався у ваговій категорії 52 кг.

Як зазначив тренер хлопців – головний тренер юніорів в Закарпатській області Іван Ковач, юні боксери з Іршавщини показали високий рівень підготовки. Юрій Ряска виборов перше місце і став чемпіоном Закарпатської області серед юніорів, а Віталій Кудрей у фіналі поступився більш досвідченому боксеру і зайняв друге місце серед молоді.

Боксери, які посіли І-ІІ місця були нагороджені відповідними медалями та грамотами, за треті місця грамотами.

Наразі ще один іршавчанин Віталій Ковач, який входить до складу збірної України, зараз знаходиться на зборах у Трускавці разом зі збірною серед юніорів 2001-2000 р.н, під керівництвом головного тренера збірної Олега Малованюка готується до Чемпіонату Європи.

Тренер юних спортсменів Іван Ковач поділився інформацією й про те, що зараз юніори готуються до зонального Чемпіонату, який стартує вже в середині цього місяця (з 15 по 20 лютого).

Читайте на ГК:Попався "на гарячому": на Закарпатті поліцейські затримали наркоторговця (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпаттям шириться ще одна болюча звістка: клята війна забрала життя Героя (ФОТО)
Читайте на ГК:Спецоперація на Закарпатті: поліція затримала зловмисника на збуті нелегальних боєприпасів (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська