1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У Виноградові одна з кращих дитячих спортшкіл області не має своєї спортивної бази

343
Спорт Новини Виноградова

Виноградівська ДЮСШ подружилася зі спортивною школою Ірпеня, що була визнана кращою в Україні.

У Виноградові одна з кращих дитячих спортшкіл області не має своєї спортивної бази

Договір на співпрацю підписали директори Ірпіньської та Виноградівської дитячих спортивних закладів. Він передбачає обмін досвідом та проведення змагань з різних видів спорту.

Тим часом у Виноградові юні спортсмени, які демонструють гарні результати, досі змушені приймати партнерів і проводити свої тренування в орендованих залах та на чужих майданчиках.

Це дуже прикро, бо наша школа п’ять років поспіль займає лідируючі позиції серед аналогічних закладів освіти в області, але ми не маємо власної спортивної бази,- каже директор Виноградівської ДЮСШ Іван Боршош.- Її будівництво планується на спорткомплексі «Пластмасовик». Але це лише плани, бо крім земельної ділянки та проектно-кошторисної документації наразі нічого немає.

Цю інформацію Голосу Карпат підтвердив і міський голова Степан Бочкай. Дійсно, земельна ділянка виділена для районного управління освіти, сказав мер, але коли почнуть зводити спортивну базу невідомо, її будівництво зараз коштуватиме десятки мільйонів.

Тим часом за кошти міста на «Пластмасовику» планується реконструювати зруйновані трибуни та футбольне поле. Але і цей проект зараз знаходиться тільки на початковій стадії розробки. Єдине, що в останній час вдалося зробити владі на стадіоні, так це встановити добротні нові ворота, доріжку для пішоходів під довжелезним сучасним парканом, що закриває неприємні краєвиди руїн спортивного комплексу.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber