1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Мукачеві оцінювали рівень закарпатського футболу

209
Спорт Новини Мукачева

У будівлі Мукачівської райдержадміністрації представники футбольної громадськості Закарпаття зустрілись на звітній конференції Федерації футболу області.

Серед досягнень Федерації: проведення зимової першості, «Ліги Чемпіонів Закарпаття», ДЮФЛ, «Шкіряний м'яч», підписання договору з Бранденбургським краєм, функціонування Інтернет-ресурсу, успішна діяльність комітету арбітрів та роботи Ради президентів футбольних клубів,інформує 7 днів.

Проте не оминули й проблемні явища, які намагатимуться виправляти вже у поточному році. Неодноразово траплялися інциденти з побиттям арбітрів. Уникнути подібних моментів на думку керівництва можна кількома способами, які впроваджуватимуться у життя з наступного сезону. Голова ФФЗ Іван Дуран зачепив також питання футбольної інфраструктури, а ще неодноразово ділився закордонним досвідом ведення спортивної сфери.

Присутні стверджують: ФФЗ своєю діяльністю впродовж року довела, що знаходиться на одному з найвищих щаблів в Україні.

Підтверджують цю тезу і представники державних установ. Начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан зайвий раз нагадав, що футбол на першому місці за масовістю і залишатиметься пріоретитним напрямком. Це і забезпечення інфраструктурою і державними стипендіями. Одним з важливих завдань управління залишається питання штатних тренерів та програма облаштування спортивних майданчиків.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber