1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Закарпатті стартували спортивні ігри школярів

375
Спорт Закарпаття

Після трирічної перерви у 2016 році відновились спортивні ігри школярів області. У період з січня по квітень цього року, юнаки та дівчата змагатимуться у 12 видах спорту.

Цими вихідними у Іршавській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 стартували ігри з волейболу, за вихід у фінальну частину змагались дівчата 1999 року народження і молодші. На високому рівні трималися дівчата із Свалявського району, які з рахунком 2:0 обіграли своїх одноліток з Іршави, Виноградова та Мукачева. Другу сходинку посіли дівчата з Мукачева, які теж обіграли виноградівців та іршавчан з рахунком 2:0. Іршавчани змогли виграти тільки у Виноградівського району, відзначило Закарпаття Спортивне.

Таким чином до фіналу потрапили команди Сваляви та Мукачева. В той же час у Іршавській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2 проходили ігри з волейболу серед юнаків 1999 року народження і молодші. І тут не було рівних команді зі Сваляви, вони обіграли своїх конкурентів з Виноградова та Іршави закінчивши однаковим рахунком 2:0. Іршавчани не змогли протистояти своїм одноліткам з Виноградова і теж програли з рахунком 0:2, тож у фінал проходять команди Сваляви та Виноградова.

30-31 січня у м. Ужгороді пройде дербі баскетболістів тієї ж вікової групи. Надіємося на більш вдалий виступ наших спортсменів, а представлятимутьнаш район юнаки з В. Раківця.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber