1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

У Мукачеві відбувся перший у 2016-му році Чемпіонат області з боксу / ФОТО

27.01.2016 08:30 Спорт 188

Федерація Боксу Закарпаття відкрила змагальний сезон.

Цими вихідними у Мукачеві відбувся перший у 2016 році Чемпіонат області з боксу з-поміж юнаків 2002-2003 років народження. Близько 50 спортсменів з 9 команд та 8-и міст області виборювали право представляти Закарпаття на Чемпіонаті України , який відбудеться в Ужгороді 18-24 квітня, повідомило Закарпаття Спортивне.

Обласний центр на першому чемпіонаті представляв спортсмен з БК «Проспект». Варто зазначити, що він і виборов титул чемпіона у своїй категорії. Найбільш запеклі двобої точилися у вагових категоріях 35,5 кг та 40 кг. Тут, щоб стати чемпіоном , треба було виграти 3 бої, але сенсації не сталося, перемогли досвідчені Поташник Микола (“Колос” с/к “Проспект” м. Ужгород) та Маркович Михайло ( КОДЮСШ “Спартак” с/к Рукавичка” м.Мукачево). За словами старшого тренера області з цієї вікової групи Олександра Салахеєва, – основа збірної області по юнаках практично сформована. Це досвідчені чемпіони: мукачівці Юрій Попелич, Мілан Рокіцан (обидва КОДЮСШ”Спартак”с/к”Самерс”), Михайло Маркович, іршавчанин Володимир Горзов (КОДЮСШ”Спартак”с/к”Кротон”), ужгородець Микола Поташник.

За підсумками цього обласного чемпіонату 8 з 18 переможців – мукачівці, вихованці КОДЮСШ “Спартак” з клубів”Самерс”, “Ром-спорт”,”Рукавичка”,”Файт”, двоє – ужгородці ( “Динамо”,”Колос”), двоє – рахівчани ( МОН ), двоє – іршавчани з с/к “Кротон”(КОДЮСШ”Спартак”) та ФСТ “Колос”, двоє – з м. Чоп, двоє – з Хуста (КОДЮСШ “Спартак”).