1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У Тячеві відбувся товариський турнір з хокею серед команд Ужгорода, Мукачева та Тячева

345
Спорт Новини Тячева

Хокейні пристрасті вирували на ковзанці «Ісе Land» у неділю, 17 січня. На льодовому полі місцеві хокеїсти провели товариські матчі проти команд Ужгорода та Мукачева.

Емоції та відчуття від побаченого просто неймовірні! Адже до Тячева приїхали сильні гравці – досвідчені закарпатські хокеїсти, щоб позмагатись між собою і  дати майстер-клас нашій молодій команді.

Зустріч трьох хокей­них команд розпочалася з матчу між гостями турніру. На хокейний майданчик вийшли спортсмени з Ужгорода та Мукачева. З перших хвилин поєдинку стало зрозуміло: гра обіцяє бути запеклою. А проходила вона в напруженій, але дружній обстановці. Попри те, що мукачівці мали надзвичайну волю до перемоги і створювали кілька небезпечних моментів матч закінчився із рахунком 8:3. Перемогу в цій затятій боротьбі здобула ужгородська команда, яка й стала лідером турніру.

Затим на льодовому полі зустрілися команди-друзі з Тячева та Мукачева. За своєю емоційністю, інтересом та гострими відчуттями гра між цими хокеїстами не поступалася попередній. Матч проходив за пере­ваги мукачівців, які відмінно контролювали шайбу, добре грали в пас і проводили гострі атаки. Все це вкупі дало мукачівцям позитивний результат – 8:2 на їх користь.

Боротьба була запеклою і під час матчу тячівців із ужгородською командою.  Аси закарпатського хокею показали свою майстерність гри в хокей: високу техніку, гострі атаки та швидкісні паси. Наші ж хокеїсти продемонстрували неймовірне бажання заявити про себе з якомога кращої сторони, інша справа, що майстерності не вистачило. Перемогу здобула команда Ужгорода з рахунком 10:3.

Як завжди, у товариському турнірі перемогла дружба,інформує TyachivLife.

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber