1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Капітан виноградівського ФК "Севлюш": "Моя душа – у моїй команді"

442
Спорт Новини Виноградова

Одним із ковалів перемог виноградівського ФК «Севлюш» у минулому сезоні був капітан команди Олександр Міца.

Капітан виноградівського ФК "Севлюш": "Моя душа – у моїй команді"

Як раніше повідомив тренер ФК "Севлюш" Іван Білак, в цьому році перед командою поставлена найвища ціль – здобути золото чемпіонату. Тож для цього «Севлюш» підсилять ще кількома гравцями.

Однак варто відзначити, що в минулому сезоні команда показала чудовий результат, зусиль якому доклав і капітан команди Олександр Міца, повідомила ФФЗ.

Якщо заглянути в минулий сезон, котрий, без сумніву, слід занести в актив виноградівської команди, то що найбільше запам’яталося?

– Я пограв за «Севлюш» декілька років і погоджуюся, що це був один із найкращих сезонів для нашого ФК. Як-не-як, здобули 2 місце, якого команда цілком заслужила! А що запам’яталося в чемпіонаті? Насамперед виїзні перемоги, хоч були і яскраві матчі вдома. - ділиться враження О. Міца.

Наступний сезон плануєте провести знову в ФК «Севлюш»?

– Знаєте, я вже в роках, але моя душа – у моїй команді. Якщо буду потрібен, то залишуся, щоб і надалі захищати честь футбольного Виноградова. Якщо ж ні, то пограю в нижчих лігах. Але хотілося б допомогти ще своєму нинішньому колективу, перед яким, вірю, ставитимуть найвищі завдання. - додав футболіст.

Нагадаємо, раніше Голос Карпат повідомляв, що кращий футболіст Закарпаття минулорічного сезону Юрій Чонка у цьому році продовжить свій виступ за головну виноградівську команду.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber