1. Головна
  2. >
  3. Спорт

“Говерла” мені заборгувала зарплату приблизно за півтора року - футболіст

270
Спорт Новини Ужгорода

Колишній нападник “Говерли” Максим Шацьких розповів про заборгованості ужгородського клубу перед ним і про свою подальшу кар’єру.

“Говерла” мені заборгувала зарплату приблизно за півтора року - футболіст

Колишній гравець клубу поділився думками стосовно ситуації фінансових відносин футболістів і команди з виданням Вести.

“З тих пір, як я пішов з команди, зі мною не розраховувалися. Навіть діалогу ніякого не було. Всього ж клуб винен зарплату приблизно за півтора року. Так, я читав про те, що нібито йдуть якісь виплати гравцям. З ким я спілкувався, ні з ким не розраховувалися. Ось як покинули команду, так нічого і не відбувається. Клуб підписав меморандум з федерацією про погашення боргів, але далі справа не пішла. Моя думка, до такого взагалі доводити не можна, потрібно, щоб клуб перед стартом сезону надавав фінансові гарантії. А в результаті у нас футболісти виявляються просто незахищеними.

Чи намагався я сам поговорити з керівництвом “Говерли”? А сенс? Відправлю 20 SMS і добре, якщо на одну відповідять. Навіть нічого вже й не обіцяють. Близько місяця тому я звернувся з цим питанням до ФФУ, подивимося, що скажуть у федерації. Але я сумніваюся, що клуб зможе одним махом закрити хоча б половину боргів.“, – сказав Шацьких.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber