1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Тренер ужгородської «Говерли» В’ячеслав Грозний розповів, як судді вбивають його команду

219
Спорт Новини Ужгорода

Головний тренер ужгородської «Говерли» В’ячеслав Грозний розповів про те, як судді вбивають його команду і що можуть розповісти гравці молодіжних складів клубу з приводу договірних матчів.

В'ячеслав Грозний поділився думками з приводу суддівської роботи в Чемпіонаті України:

Я вдячний всім журналістам, які об’єктивно описують події навколо «Говерли». При всіх складнощах – інфраструктурних, фінансових, організаційних – команди за тиждень  до чемпіонату як такої не було, багато хто робив все, щоб замість цієї команди грала інша – і в таких непростих умовах молоді хлопці, які не мають досвіду, піддаються постійно тиску суддівського корпусу, виступили гідно.

З боку суддів йде тотальне знищення «Говерли»! Їм це все одно не вдасться зробити, тому що я об’єктивно кажу про те, що робиться в суддівському корпусі. Вони скоро дограються і Єгор Соболєв проведе їм люстрацію. Нехай він поїде і подивиться, як живуть арбітри і члени їх сімей. Те свавілля, що влаштував суддівський корпус проти «Говерли», вже подолало всі допустимі норми. Даються пенальті, яких немає; не даються пенальті, які повинні бути поставлені у ворота суперників. Просто нахабно нас знищують!

Про це він сказав в інтерв'ю виданню 1football.info.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber