1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

На Міжгірщині провели волейбольний турнір в честь М. Д. Красняника

18.12.2015 21:46 Спорт 118

Редактору міжгірської райгазети “Верховина”, заслуженому журналісту України М. Д. Краснянику судилося коротке життя – лічені дні не дожив до свого 52-річчя.

На Міжгірщині провели волейбольний турнір в честь М. Д. Красняника

Незважаючи на цю прикру обставину, він встиг залишити глибокий слід у журналістиці. Особливо запам’ятався землякам, як невтомний популяризатор спорту на сторінках очолюваного ним часопису, так інших періодичних видань, брав активну участь в організації в глибинці змагань з різних видів спорту, повідомило Закарпаття Спортивне.

Саме з ініціативи Миколи Дмитровича був заснований популярний волейбольний турнір на призи районки, що традиційно проводився у Міжгір’ї з масовою участю команд області. Після передчасної смерті редактора за одностайною думкою ентузіастів спорту змагання було перейменовано на честь його пам’яті, яке регулярно проводиться у грудні, коли він народився і помер.

У вісімнадцятому за рахунком турнірі перехідний кубок здобула селищна команда “Березовий віник” – таку назву має, бо її спортсмени ще й палкі любителі сауни. У фінальному поєдинку переможцям поступилася “Освіта”, яка стала другим призером. На третій сходинці турнірної таблиці – колектив “Молодь Міжгірщини”. Кращим гравцем першості визнано Владислава Ньорбу.

Турнір проводився за сприяння райради (голова Василь Щур) та райдержадміністрації (голова Василь Худинець).

Василь Пилипчинець.

Найсвіжіші новини: