1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські гандболістки переграли словачок / ФОТО

15.12.2015 14:18 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

В Ужгороді відбувся товариський матч між гандбольними клубами «Карпати» та словацьким «Бемако» з Пряшева, в якому ужгородки здобули перемогу з різницею у десять м’ячів.

З перших хвилин матчу карпатівки повели в рахунку нав’язавши звичну для себе гру на швидких контратаках. Цьому слугували чудово награні комбінації між воротарями та гравцями на краях. Добре себе проявили і гравці у центрі, варто відзначити гру Беати Цубини, яка взяла на себе роль лідера команди.

Головною метою поєдинку було награвання молодих гравців та фізична і тактична підготовка до матчів наступного туру чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд Суперліги. Найрезультативнішим гравцем матчі стала Дарина Каганець, яка закинула десять м’ячів.

Наступний матч «Карпати» зіграють з «Економ-університетом» з Тернополя, а ще через тиждень - гандбольним клубом «Дніпрянка».

Нагадаємо, в листопаді ГК «Карпати» переграв суперниць зі Словаччини 30:22.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська