1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві відбувся Чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юніорів

11.12.2015 10:37 Спорт

4-5 грудня, в місті над Латорицею, у спортивному клубі “Рукавичка” відбувся Чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юніорів 2000-2001 років народження.

4-5 грудня, в місті над Латорицею, у спортивному клубі “Рукавичка” відбувся Чемпіонат Закарпатської області з боксу серед юніорів 2000-2001 років народження.

У турнірі взяли участь 39 юних боксерів з дев’яти команд, які представляли Хуст, Берегово, Чоп, Рахів, Іршаву та Мукачево, повідомив Карпатський Об'єктив.

Основним завданням змагань був відбір збірної команди Закарпаття для підготовки до Чемпіонату Західного регіону України, який відбудеться у лютому наступного року.

Боксери виборювали право відстоювати честь Закарпаття на всеукраїнському рингу в тринадцяти вагових категоріях. Переважну кількість золотих нагород (сім) вибороли господарі рингу. По два чемпіони у команд Чопа і Хуста, по одному – в Іршаві та Берегові.

Доволі високу технічну майстерність та тактику ведення продемонстрували мукачівці Павльо Мілан, Крупицький Вадим, Шкриба Антон, Бордей Владислав, іршавчани Ковач Віталій, Кузьма Максим та ужгородець Кузич Михайло.

Нагадаємо, напередодні боксера Ф'юрі позбавили титулу, який він відібрав у Кличка.

Читайте на ГК:Серце стискається від болю: закарпатці попрощалися з юним полеглим воїном (ФОТО)
Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська