1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Говерла» поступилась «Олександрії» / ФОТО

269
Спорт Новини Ужгорода

В домашньому поєдинку 12-го туру Прем’єр-ліги України з футболу ужгородська «Говерла» поступилася «Олександрії».

Протягом всього ігрового часу команди грали в’язко, боролись за кожен м’яч. Проте, активніше виглядали все таки гості. Часті атаки на ворота ужгородців  та провали у захисті таки призвели до голу. Відзначився Голєнков на 32 хвилині. На 40-й хвилині, після блискучого удару Хльобаса, «Говерла» відновила паритет.

Кінцівка першого та майже весь другий тайм «Говерла» більше оборонялась, ніж атакувала. Футболісти майже не били по воротах. Флангових навісів, які майже ні до чого серйозного не приводили, вистачало. На 77-й хвилині господарі претендували на успіх. Хльобас по центру прорвався до штрафного майданчика "Олександрії", готувався до удару, але в відповідальний момент впав. Арбітр порушення правил з боку захисника "Олександрії", який щільно опікав опонента, не зафіксував.

Неорганізований захист ужгородців давався в знаки. З кожною хвилиною «Олександрія» все частіше і частіше проривалась до наших воріт. Тич часом, пенальті у ворота «Говерли» на 90 хвилині вирішили долю матчу. Сумнівне, на думку глядачів, порушення правил, коли м’яч потрапив у притиснуту до корпуса руку Лухтанова. Пробивав Запорожан, який леше з другої спроби потрапив у ворота.

У підсумку, 1:2 і «Говерла» вчергове зазнає невдачі у домашньому матчі. 

Читайте також: