1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Мукачівські баскетболісти зайняли третє місце на Відкритому кубку Києва

05.12.2015 19:10 Спорт 231

Заслужена бронза мукачівських ветеранів баскетболу.

Мукачівські баскетболісти зайняли третє місце на Відкритому кубку Києва

На запрошення київських ветеранів баскетболу в столицю на 24-й міжнародний турнір Відкритий Кубок Києва з баскетболу пам`яті майстра спорту міжнародного класу, срібного призера 18 Олімпійських ігор, чемпіона Європи Миколи Баглея прибули ветерани Мукачівського міського баскетбольного клубу «Імпульс», повідомив Карпатський Об'єктив.

На відкритті турніру учасників змагань привітали ректор державної академії водного та річного транспорту Владислав Панин, чемпіон Спартакіади народів СРСР Леонід Поплавський, заслужений тренер України Володимир Карпухін, а також ветерани баскетболу,які грали в одній команді з великим майстром Миколою Баглеєм. Хвилиною мовчання всі учасники турніру вшанували пам`ять Миколи Баглея.

У змаганнях, які проходили у двох вікових категоріях 50+ та 65+,прийняло участь 12 команд.

Наша мукачівська команда «Карпатські гуцули» виступили в категорії 50+. В перший ігровий день наша команда в упертій боротьбі поступилася господарям турніру з рахунком 48 : 55, а потім взяла угору над ветеранами з Житомира 66 : 34. В поєдинку з ветеранами із м.Кишинева наша команда поступилася з рахунком 39 : 42.

За підсумками цього турніру мукачівські ветерани здобули бронзові нагороди, а золото дісталося столичним баскетболістам.

Голова ММБКВ «Імпульс» Віталій Бібік.

Найсвіжіші новини: