1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

ФК "Ужгород" здобув чемпіонство області з футболу серед ветеранів

30.11.2015 21:28 Спорт

28 листопада, на мукачівському СОК ДЮСШ зійшлися непримиримі суперники Мукачево та Ужгорода. ФК «Карпати» Мукачево – ФК «Ужгород» 0:0 (по пен 2:4).

28 листопада, на мукачівському СОК ДЮСШ зійшлися непримиримі суперники Мукачево та Ужгорода.
ФК «Карпати» Мукачево – ФК «Ужгород» 0:0 (по пен 2:4).

Проливний дощ, який не зупинявся цілий день, ускладнив дії обох команд на важкому газоні, відмітило Закарпаття Спортивне. Гра проходила в помірному темпі, зважаючи на болотисте поле гравці намагались грати обережно. Після кутового ужгородців Скоблей пробив головою, але трохи не влучив у рамку. В середині першого тайму зелено-чорні втікли в контратаку два в три. Пфайфер побачивши, що голкіпер трохи вийшов з воріт, з 32 метрів вирішив закинути йому за комірець та за господарів зіграла поперечина.

До кінця гри були ще два спірні епізоди, коли захисники господарів не встигаючи на прудкими атакуючими гравцями суперника притримували їх та арбітр не вбачав порушення. Ближче до завершення основного часу Карпати сміливіше почали йти вперед. Більше команди не спромоглися створити щось по-справжньому гостре. 

Розпочали серію післяматчевих пенальті ужгородці. Баб’як пробив точно 0:1. Дуднік не влучив у рамку. Іштван Пфайфер не зумів переграти воротаря. Віктор Гей своїм ударом зрівняв рахунок – 1:1. Грабар забиває – 1:2. Тіма теж пробиває кіпера 2:2. Пінковський забиває третій гол своєї команди 2:3. Удар Маринця Васютик відбиває у правому куті. Вирішальний постріл на рахунку капітана Ужгорода Тулайдана – 2:4.

Ужгородські ветерани вдруге поспіль стають володарями кубку Закарпаття.

Читайте на ГК:"Тепер пальми, а завезуть ще й крокодилів": мережа Фейсбук шаленіє від "чуда" у закарпатському місті
Читайте на ГК:Вибухонебезпечний предмет лежав у траві: в Ужгороді знайшли міну (ФОТО)
Читайте на ГК:“Дубай” по Закарпатськи: в Ужгороді небачений ажіотаж біля нової атракції (ВІДЕО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська