1. Новини Закарпаття
  2. >

Ужгородські баскетболісти показали вдалий результат у столиці

30.11.2015 20:22 Спорт

З 27 по 29 листопада в м. Києві відбувся другий тур Всеукраїнської юнацькоі ліги з баскетболу серед юнаків 2000 року народження.

З 27 по 29 листопада в м. Києві відбувся другий тур Всеукраїнської юнацькоі ліги з баскетболу серед юнаків 2000 року народження.

В перший ігровий день ужгородські баскетболісти зустрілись з минулорічним бронзовим призером змагань БК “Черкаські Мавпи”. Черкаські баскетболісти з перших секунд заволоділи ініціативою і підсумковий рахунок був 53-49 на користь черкащан, відмітило Закарпаття Спортивне.

Другий суперник ужгородців це команда Києвського спортивного ліцею інтернату, в цій команді зібрані гравці зі всієї України. Ужгородцям знов просто не пощастило в кінцівці і в підсумку знову мінімальна поразка з рахунком 51-48.

В останній ігровий день наші юнаки були дуже засмучені двома прикрими поразками, але не зважаючи на те змогли знайти в себе сили мотивацію і просто розгромили свого останнього суперника ДЮСШ БАМ м. Київ з рахунком 93-30.

Після двох турів з результатом 4 перемоги і дві поразки ужгородці посідають третє місце в групі і мають всі шанси вийти до півфінальноі стадії змагань.

Наступний тур відбудеться 18-20 грудня в м. Ужгород

Читайте на ГК:Фатальний похід закарпатця на ринок: чому за гроші люди "вбивають" самих себе й власних дітей?
Читайте на ГК:Карколомна автотроща на трасі "Київ-Чоп": відомо, де перекрито рух
Читайте на ГК:Гуманітарна допомога для відновлення України: через митницю Закарпаття доставлено понад 236 тисяч тонн гумвантажів
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська