1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Мукачівські каратисти привезли з міжнародного турнірі в Болгарії 2 срібла і 2 бронзи

27.11.2015 21:52 Спорт

Мукачівські каратисти СК «Тріумф» під керівництвом Ігоря Капури (3 Дан) ввійшли в збірну України в такому складі: Котубей Юрій (2 кю), Сабов Домініка (4 кю), Сабов Шандор (4 кю), Бенкев Кіра (9 кю).

Мукачівські каратисти СК «Тріумф» під керівництвом Ігоря Капури (3 Дан) ввійшли в збірну України в такому складі: Котубей Юрій (2 кю), Сабов Домініка (4 кю), Сабов Шандор (4 кю), Бенкев Кіра (9 кю).

Нещодавно у місті Софія відбувся Міжнародний турнір на Кубок ханши Стіва Арнейла з Кіокушинкай карате – Open International Tournament for «The Cup of Hanshi» за версією IFK, серед дітей, юнаків, юніорів, чоловіків і жінок, в розділі «Куміте», відзначило видання Закарпаття спортивне.

Голова Федерації Кіокушин Карате Закарпаття Капура Ігор прийняв активну участь в тренуванні чорних поясів, де мав високу честь атестувати Легендарному Стіву Арнейлу у відпрацюванні бойових прийомів. Збірна України щодо результатів змагань поклала в свою скарбничку 14 нагород різного ґатунку, хлопці та дівчата, що зайняли перші місця, крім кубків і медалей, отримали від організаторів по комплекту Кімоно та грошові нагороди за перше місце – 500 євро, за друге – 300 євро, за третє – 200 євро, що показує високий рівень даного турніру.

Серед наших мукачівських спортсменів 2 срібних та 2 бронзових призерів. Срібними призерами стали: Сабов Домініка (дівчата 12-13 років 50 кг +, м. Мукачево, клуб «Тріумф» – керівник і тренер – Капура Ігор), а також – Сабов Шандор (хлопці 10-11 років до 30 кг, м. Мукачево, клуб «Тріумф» – керівник і тренер – Капура Ігор).

Бронзовими призерами стали: Котубей Юрій (юніори 16-17 років до 68 кг, м. Мукачево, клуб «Тріумф» – керівник і тренер – Капура Ігор), Бенкев Кіра (дівчата 8-9 років до 30 кг, м. Мукачево, клуб «Тріумф» – керівник і тренер – Капура Ігор). На даному Кубку Ханши основну конкуренцію нашим спортсменам склали команди з Болгарії Кіокушин-кан та Ірану IFK.

Але не дивлячись на високу конкуренцію Україна показала один з найвищих результатів з присутніх команд, а також наскільки високий потенціал у наших спортсменів. Вітаємо Всіх наших бійців, керівників клубів, тренерів, інструкторів, насамперед Шютева Андрія та Бабілю Крістіну (1 Дан) з гідним представленням України на міжнародній арені.

Читайте на ГК:На Закарпатті зацвіло рідкісне в Україні весняне диво (ФОТО)
Читайте на ГК:Небезпечні пожежі на Закарпатті: рятувальники відвернули велику біду (ФОТО)
Читайте на ГК:Зберігали зброю та вибухівку: на Закарпатті обрали запобіжні заходи двом чоловікам (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська