1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатські прикордонники ледь не переграли зірок українського футболу /ФОТО

19.11.2015 19:10 Спорт

У товариському поєдинку із закарпатськими захисниками кордонів команда ФФУ виграла лише в серії пенальті.

У товариському поєдинку із закарпатськими захисниками кордонів команда ФФУ виграла лише в серії пенальті.

Про це повідомила прес-служба Чопського прикордонного загону.

В Ужгороді на стадіоні «Авангард» відбувся товариський футбольний поєдинок між командами зірок українського футболу та прикордонників Закарпаття. Позмагатися з охоронцями кордону приїхали легендарні багаторазові чемпіони України, найкращі бомбардири світу, володарі кубків Європи, гравці олімпійських збірних. У складі команди зірок федерації футболу на поле виходили Олег Саленко, Василь Рац, Анатолій Дем‘яненко, Іван Яремчук, Сергій Коновалов, Юрій Дмитрулін, Едуард Цихмейструк, Віктор Мороз та інші. Таким чином спортсмени вирішили підтримати прикордонників та подякувати їм за роботу, яку військовослужбовці виконують на блокпостах в зоні АТО та вздовж лінії розмежування.

Перед футбольним поєдинком слова вдячності учасникам бойових дій за їх мужність і патріотизм висловили керівники Федерації футболу України, голова Державної прикордонної служби генерал-полковник Віктор Назаренко.

На трибунах за поєдинком спостерігали прикордонники Чопського та Мукачівського загонів, їх рідні та близькі, а також жителі Ужгорода та інших прикордонних міст Закарпаття.

Основний час поєдинку переможця не визначив (0:0), а от в серії пенальті доля усміхнулася команді Федерації футболу України - 5:4.

 

Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська