1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Чергову сенсацію в ДЮФЛ Закарпаття створили футболісти з Волівця

290
Спорт Воловець

Підсумки завершальних матчів 10-го туру в старшій віковій групі Західної зони ДЮФЛ Закарпаття.

Головна сенсація сталась у Чопі, де господарі мали вигравати в 1-2 голи. Та команда з Волівця провела свій кращий поєдинок чемпіонату, який значно перевершив виїзний двобій 2-го туру, коли горяни намагались дати бій «ДЮСШ Ужгородського району» та феєричні перемоги 5-г о і 6-го турів над «Пегасом-ЗОШ 19» та «ДЮСШ Великого Березного». Гол Романа дозволив «ДЮСШ Воловця» краще закріпитись на 8-му місці загальної таблиці. Незважаючи на втрату очок, команда з прикордонного містечка досягла прогресу в загальній таблиці: за втраченими балами вона випередила «Сузір’я» і піднялась із 6-го на 5-е місце, а за здобутими залишила позаду, крім свалявців, ще й березнянців.

Певне розчарування отримали й фани «Сузір’я» та «Пегаса-ЗОШ 19». У поєдинку в Мукачеві, який міг претендувати на роль центрального двобою дня, місцеві «Карпати» мали вигравати в 1-2 м’ячі. Та мукачівці провели один із двох своїх кращих домашніх матчів першості, співмірний із їх шаленою звитягою 7-го туру над «Пегасом-ЗОШ 19». Завдяки перемозі «Карпати» досягли суттєвого прогресу в таблиці домашніх матчів: за втраченими балами вони випередили «ДЮСШ Великий Березний» і піднялись із 6-ї на 5-ту сходинку, а за здобутими пунктами – залишили позаду, крім березнянців, ще й «ДЮСШ Ужгородського району» та стрибнули з 5-ї на 3-ту позицію. Незважаючи на фіаско, свалявці в таблиці виїзних матчів за здобутими балами зберегли за собою 6-е місце.

У центральній битві дня «Колос» мав громити опонентів у 5 голів, та перевиконав цей прогноз і вперше в чемпіонаті переміг у понад 6 голів. Звитяга дозволила колосковим у загальній таблиці за здобутими пунктами випередити «СДЮШОР Ужгород», а в табелі домашніх матчів – за здобутими балами залишити позаду березнянців і піднятись із 3-ї на 2-гу сходинку.

Найпередбачуваною стала перемога «ДЮСШ Перечина»», який мав вигравати в 2 м’ячі, однак «Соколята» вчергове не вийшли на рідне поле і отримали технічну поразку. Це дозволило перечницям у загальній таблиці випередити «Пегас-ЗОШ 19», а в табелі виїзних матчів – залишити позаду себе, крім школярів із обласного центру, ще й березнянців і стрибнути з 10-го на 8-е місце.

Результати завершальних матчів 10-го туру: «Колос» Мукачівський район – «Пегас-ЗОШ 19» Ужгород – 7:0, «Карпати» Мукачево – «Сузір’я» Свалява – 3:0, «ДЮСШ Чоп» – «ДЮСШ Воловець» – 1:1, «Соколята» Мукачево – «ДЮСШ Перечин» – 0:3,

Турнірне становище після завершальних матчів 10-го туру: «ДЮСШ Ужгородський район» – 27 очок (різниця голів – 49:5), «Колос» – 22 (32:4), «СДЮШОР Ужгород» – 21 (44:4), «Карпати» – 16 (25:14), «ДЮСШ Чоп» – 15 (20:15), «Сузір’я» – 15 (12:22), «ДЮСШ Великий Березний» – 14 (15:9), «ДЮСШ Воловець» – 10 (11:15), «ДЮФК Мукачево» – 8 (15:19), «ДЮСШ Перечин» – 8 (13:33), «Пегас-ЗОШ 19» – 6 (12:33), «Соколята» Мукачево – 0 (1:76),

у «СДЮШОР Ужгород», «ДЮФК Мукачево», «Пегас-ЗОШ 19» та «ДЮСШ Воловець» на матч менше за решту колективів,

Євген Свищо для «Голосу Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber