1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ДЮФЛ Закарпаття. Сюрпризи від «Колоса» та «ДЮСШ Перечина»

369
Спорт Закарпаття

До вашої уваги підсумки завершальних матчів 10-го туру Західної зони віковій категорії 2003-2004 років народження.

ДЮФЛ Закарпаття. Сюрпризи від «Колоса» та «ДЮСШ Перечина»

Головною сенсацією дня був «Колос», який у центральній битві мав грати внічию з «Пегасом-ЗОШ 19». Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги господарів. Та колоскові провели один із двох своїх кращих матчів чемпіонату, співмірний із їх феєричною звитягою в 5-му турі в гостях над «Карпатами». Звитяга дозволила команді з Мукачівського району в загальній таблиці, за втраченими балами, випередити березнянців і піднятись із 7-го на 6-е місце.

Несподіванка сталась і в Мукачеві, де місцеві «Соколята» мали впевнено перемагати «ДЮСШ Перечин» у 2-3 голи. Та «ДЮСШ Перечин» провів один із трьох своїх кращих виїзних матчів чемпіонату, співмірний із іграми 1-го та 5-го туру, коли вони намагались дати бій «ДЮСШ Ужгородського району» та «ДЮСШ Великого Березного». Підсумковий рахунок дозволив обом командам зберегти попередні позиції в усіх таблицях.

Трохи більшого ми очікували від «ДЮСШ Волівця», який мав громити опонетів у 3 мячі, та виграв скромніше. Перемога дозволила горянам у таблиці виїзних матчів випередити «ДЮСШ Великий Березний» та «Карпати» й піднятись із 10-ї на 8-му позицію.

Найпередбачуваніше завершило свій непересічний поєдинок «Сузір’я», яке мало громити опонентів із протилежного полюсу таблиці в 4 голи, що й втілило в життя. Чергова звитяга дозволила свалявцям у таблиці виїзних матчів за здобутими балами випередити «СДЮШОР Ужгород» та піднятись із 2-го на 1-е місце. Незважаючи на фіаско, «Карпати» залишились на 10-й сходинці в загальній таблиці та табелі домашніх матчів.

Результати завершальних матчів 10-го туру: «Колос» Мукачівський район – «Пегас-ЗОШ 19» Ужгород – 3:0,«Карпати» Мукачево – «Сузір’я» Свалява – 0:4, «Соколята» Мукачево – «ДЮСШ Перечин» – 1:0, «ДЮСШ Чоп» – «ДЮСШ Воловець» – 0:2,

Турнірне становище на ранок 18 листопада: «Сузір’я» – 25 очок, «СДЮШОР Ужгород» – 21, «ДЮФК Мукачево» – 19, «Пегас-ЗОШ 19» – 19, «ДЮСШ Ужгородський район» – 18, «ДЮСШ Великий Березний» – 16, «Колос» – 15, «ДЮСШ Воловець» – 15, «Соколята» – 13, «Карпати» – 7 , «ДЮСШ Перечин» – 0, «ДЮСШ Чоп» – 0.

У «ДЮФК Мукачева», «Пегаса-ЗОШ 19», «Колоса» та «ДЮСШ Воловця» на поєдинок менше, а в «СДЮШОР Ужгорода» – на два матчі менше за решту колективів.

Євген Свищо для «Голосу Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber