1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Мукачеві пройшов Відкритий осінній чемпіонат з Шотокан карате-до

18.11.2015 10:45 Спорт

Участь у змаганнях взяли понад 70 спортсменів.

Участь у змаганнях взяли понад 70 спортсменів.

Перед спортсменами і гостями турніру з привітальним словом виступили керівники спортивних клубів: Володимир Бреус (СКК «Атлант»), Юрій Фірка (СК «Тхеан») та Вячеслав Білошицький (СКК «Сінгітай»),інформує Карпатський об'єктив.

Всі учасники змагань нагороджені призовими нагородами (кубками, грамотами та медалями) у 2-х розділах програми «куміте» (або розділ вільний спаринг) та 2-х розділах ката (систем комплексних вправ, представлених формалізованою послідовністю рухів, пов’язаних принципами ведення поєдинку з уявним супротивником).

Цей турнір зібрав понад 70 учасників із спортивних клубів не тільки Закарпатської, але і Житомирської області та очікувано приніс господарю чемпіонату в м. Мукачеві – клубу карате-до «Сінай» та його головному тренеру Роману Маслигану перемогу у командному заліку та визначав найкращих спортсменів клубу, зокрема Андрія Дзямка, Дениса Буштина, Сергія Єгорова, Івана Олексика, Олександра Тімофеева, Софію Фабрицій, Юліана Пристаюя, Катерину Тараканову, Олександра Брецка, Івана Плітченка, Віталія Шугало. 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська