1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Кубок Тячівського району з футболу виборов ФК Авангард смт. Тересва

608
Спорт Новини Тячева

15 листопада 2015 року в м.Тячів на стадіоні ім. Л.Бийреша відбулася фінальна зустріч кубку району з футболу.Фіналістами цього року стали ФК "Авангард" смт.Тересва та ФК "Діброва" с.Нижня-Апша.

Кубок Тячівського району з футболу виборов ФК Авангард смт. Тересва

Інтрига тривала протягом всього матчу, адже погодні умови виявилися складними - під час всієї гри падав дощ. Але незважаючи на це, хлопці показали справжній видовищний по - спортивному жорсткий, чоловічий футбол. Треба віддати належне арбітрам матчу, яким вдалося в непростих ситуаціях тримати гру під контролем. За рахунком 1:0 в першому таймі в сторону ФК"Авангард" було призначено одинадцятиметровий удар за гру рукою, який ФК"Діброва" не реалізувала.

Другий тайм розпочався також гаряче, ситуація була напруженою і в одному з моментів захисник ФК"Авангард" забиває гол і рахунок стає 1:1. Але на прикінці матчу це йже захисник реабілітувався і забив гол зі стандарту у ворота ФК"Діброва". Отже, цікава і напружена гра закінчилася з рахунком 2:1 на користь ФК"Авангард".

Арбітрам та інспектору матча Федерація футболу Тячівського району вручила пам'ятні кружки з логотипом Федерації. Ось такою цікавою виявилася спортивна подія в неділю 15 листопада, повідомляє сектор молоді та спорту Тячівської державної адміністрації

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber