1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Ужгороді відбувся матч між ФК «Ужгород» і «Дийда»

246
Спорт Новини Ужгорода

Незважаючи на не зовсім «спортивну» погоду, на стадіоні «Автомобіліст» в Ужгороді сьогодні зібралося близько тисячі вболівальників: чоловіки, жінки, діти, фахівці, любителі.

Ще б пак! Вирішувалася доля золотих нагород обласного чемпіонату з футболу у вищій лізі,повідомляє Uzhgorod.net.

Так уже сталося, що в останньому турі змагань у матчі між собою зустрічалися ФК «Ужгород» і представник Берегівського району – ФК «Дийда». Обидві команди перед вирішальним двобоєм мали відповідно 47 і 45 очок. У випадку виграшу гостей вони ставали чемпіонами, а в разі нічиєї чи тим паче виграшу – «Ужгород». Причому поразка підопічних Іштвана Гіді могла їм ще й коштувати срібних нагород у випадку триочкового виїзду виноградівського «Севлюша» в Поляну.

Тільки почалася гра зовнішній спокій одразу переріс у справжню боротьбу характерів. Господарі захопили ініціативу й протягом першого тайму неодноразово могли відкрити рахунок, але зробили це тільки на початку зустрічі, коли відмінним ударом зі штрафного відзначився Роберт Гегедош. 

У другій сорокап’ятихвилинці підопічні Михайла Іваниці обертів не збавили. Як наслідок, кращий бомбардир чемпіонату Іван Жаренко записав на свій рахунок дубль. Гості ж набагалися відігратися, але то був не їх день. А після трьох пропущених м’ячів узагалі жодних шансів на успіх практично не залишилося.

Своєю чергою, перемога ФК «Ужгород» тим цінніша, що останній раз команда з обласного центру ставала чемпіоном області аж у 1975 році, тобто… 40 років тому! Залишається тільки привітати футболістів, тренерський штаб, президента клубу Андрія Андріїва, голову ради президентів футбольних клубів Ужгорода, віце-президента ФК «Ужгород» Богдана Андріїва, які цього року відмінно попрацювали й на оновленому стадіоні «Авангард» досягли першої вагомої спортивної перемоги!

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber