1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Мукачеві відбулися спортивні змагання з елементами військово-прикладного багатоборства

378
Спорт Новини Мукачева

Днями в Мукачеві відбулися спортивні змагання серед студентської молоді з елементами військово-прикладного багатоборства.

В Мукачеві відбулися спортивні змагання з елементами військово-прикладного багатоборства

Захід ініціювали та провели ГО "Молодіжні ініціативи Закарпаття", Відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Мукачівського міськвиконкому, метод об’єднання працівників фізичного виховання професійно технічних училищ м. Мукачева, рада спортивних товариств міста Мукачева.

Загалом участь прийняли 6 команд, по 3 учасники в кожній. На команди чекали: подолання смуги перешкод, перевірка влучності в стрільбі з пневматичної гвинтівки та метання гранати. Смуга перешкод включала в себе спринт, подолання бар'єру, прохід лабіринту, "рукохід" та на завершення виконання вправи «Підйом з переворотом». Залік вівся по загальному часу подолання дистанції за останнім учасником, з назначенням штрафних кіл за промах у стрільбі та метанні гранати.

Місця серед команд розділилися наступним чином:

Перше місце посіла команда МФТПО, друге місце за основною командою Мукачівського військового ліцею,третє місце посіла команда другого складу Мукачівського військового.

В особистому заліку призові місця розподілили:

Перше місце - учень МФТПО, Куликовський Сергій,друге місце - вихованець Мукачівського військового ліцею Стройчак Івант, ретє місце - учень Мукачівського військового ліцею Радь Василь.

Позитивні емоції та азарт серед учасників панували протягом усього змагання. Глядачі також не залишились байдужими, оскільки змагання такого формату є досить видовищні та захопливими. Проведення таких змагань є досить важливим, оскільки вони виховують у молодому поколінні патріотичний дух та стимулюють вдосконалювати рівень фізичної підготовки.

Сподіваємось, що це стане ще однією доброю традицією нашого міста і щоразу кількість учасників ростиме.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber