1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Ужгород прийняв обласну XXV міжгалузеву спартакіаду

299
Спорт Новини Ужгорода

7 листопада в обласному центрі колективи визначали кращих у дартсі, шахах, шашках, гирьовому спорті, перетягуванні канату, міні-футболі, волейболі й настільному тенісі.

Ужгород прийняв обласну XXV міжгалузеву спартакіаду

Перший комплект нагород розіграли дартсники. Найвлучнішим виявився Сергій Баркасі (ОПП освіти та науки). Другу сходинку посів представник ОПП охорони здоров’я – Володимир Шутко. Роман Дем’ян (ОПП держустанов) цього разу був третім,інформує Карпатський об'єктив.

Настільний теніс проводився серед чоловіків та жінок. У чоловіків «золото» взяв Золтан Сіпаді.Серед жінок найвправнішою виявилася Тетяна Бутко.

У перетягуванні канату беззаперечними лідерами стала команда ОПП охорони здоров’я. Трохи гірший результат показали представники ОПП автотранспорту. Третім завершив змагання колектив ОПП освіти та науки.

У гирьовому спорті учасники були розподілені на три вагові категорії: до 70 кг, до 90 кг та більше ніж 90 кг. До 70 кг: 1 – Василь Потокій; 2 – Микола Прокоп; 3 – Вадим Рошканюк. До 90 кг: 1 – Олександр Марчук; 2 – Михайло Марканич; 3 – Павло Росоха. Більше 90 кг: 1 – Іван Гаврилець; 2 – Богдан Кендра; 3 – Сергій Гончарук . Також у цьому виді спорту визначали загальнокомандні місця. Найкращою командою стали представники ОПП освіти та науки. 

Шашки. Зібралися доволі сильні представники і показали напружену боротьбу. Серед жінок перемогу святкувала Галина Віхніна. У чоловіків найвправнішим шашкістом став Володимир Шопа.

Змагання з шах проходили майже протягом усього турніру. У чоловіків чемпіоном став Віктор Шталь. Серед жінок не було рівних Ользі Юшко (ОПП охорони здоров’я).

У міні-футболі чемпіонами стали футболісти ОПП охорони здоров’я.

Програму спартакіади завершували волейбольні поєдинки. Серед жінок першу сходинку посіли спортсменки ОПП освіти та науки. У чоловіків не було рівних команді ОПП освіти та науки.

Загалом, XXV міжгалузева спартакіада пройшла на досить високому рівні й зібрала чималу кількість вболівальників. Найкращими командами цього дня були ОПП освіти та науки та ОПП охорони здоров’я.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber