1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ГК «Карпати» переграв «Галичанку» і став лідером Суперліги з гандболу

547
Спорт Новини Ужгорода

Другою перемогою поспіль завершився 5 тур жіночої Суперліги з гандболу, в якому змагались ужгородські «Карпати» та львівська «Галичанка».

ГК «Карпати» переграв «Галичанку» і став лідером Суперліги з гандболу

Переконливою перемогою в десять м’ячів ужгородки вибороли собі одноосібне лідерство у турнірні таблиці. Протягом всього матчу підопічні Бориса Петровського лідирували. Спочатку були влучні кидки Лезінської, Воронової та Кот, далі – сейви Яблонською. Саме її майстерність зуміла зламати гру львів’янок та вплинула нахід поєдинку.

Друга половина зустрічі пройшла за таким самим сценарієм: «Карпати» активно йшли вперед, внучно кидали та активно оборонялись. Гравці «Галичанки», в свою чергу, багато помилялись, «провалювались» у захисті, що спричинило велику кількість порушень та фолів. Це зіграло на руку ужгородкам – Дарія Кот реалізувала шість семиметрових кидків і в підсумку стала найрезультативнішим гравцем у складі «Карпат». Гандболістка закинула 11 м’ячів. Не менш феєричним матч видався і у воротаря ужгородської команди Ірини Яблонської – 22 сейви.

В останні хвилини гри обидва наставника дали змогу молодим гравцям проявити себе, тому сейвам від "десятикласниці" Єлизавети Воронько нестримно раділи всі карпатівки.

В підсумку – 14:24 і впевнена перемога Карпат дала зрозуміти, що тренерський штаб ужгородок рухається у правильному напрямку.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber