1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Закарпатські гандболістки з ГК «Карпати» у першому матчі переграли «Галичанку»

325
Спорт Новини Ужгорода

Ужгородський гандбольний клуб «Карпати» у першому матчі 5-го туру жіночої гандбольної Суперліги переграв львівську «Галичанку» з рахунком 25:28.

Закарпатські гандболістки з ГК «Карпати» у першому матчі переграли «Галичанку»

Ужгородський гандбольний клуб «Карпати» у першому матчі 5-го туру жіночої гандбольної Суперліги  переграв львівську «Галичанку» з рахунком 25:28.

Ужгородки вже з перших хвилин дуже активно включились у гру, активно йшли вперед та добре оборонялись. Протягом всього матчу «Карпати» вели в рахунку, не даючи шансу львівським суперницям. Перша половина зустрічі завершилась з рахунком 11:15 на користь гостей.

 В другому таймі боротьби стало більше, обидві команди прагнули перемогти, проте після помилок львів’янок, ужгородки ще більше відірвались у рахунку.  Результативною видалась гра і для воротаря «Карпат» Ірини Яблонської-Бобаль, яка раз за разом нівелювала бажання господарів забити. У підсумку – 25:28 на користь ужгородської команди.

 Сьогодні «Карпати» зіграють матч-відповідь, який і розставить всі крапки над «і»  та визначить одноосібного лідера гандбольної Суперліги.

Відео першого матчу «Галичанки» проти «Карпат» можна переглянути тут.

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber