1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Севлюш познущався з Боржави і гарантував собі місце в лідерській трійці / ФОТО

242
Спорт Новини Виноградова

У передостанньому турі обласної футбольної першості ФК «Севлюш» з розгромним рахунком 7 :0 переміг одного з аутсайдерів змагань – довжанську «Боржаву».

Цей поєдинок відбувся сьогодні у Виноградові на полі стадіону «Юність».

Підопічні Івана Білака з хорошим настроєм вийшли на гру і не надто напрягалися на старті поєдинку, відчуваючи власну перевагу над суперником. Та це лиш додавало невпевненості гостям, які явно нервували і через прикрі помилки ще до перерви двічі змушені були починати гру з середини поля. Обидва голи довжанці отримали з рикошетів.

У другій половині матчу виноградівці активізувалися і вже до самого фінального свистка повністю володіли ініціативою на полі. Результатом їхніх атакувальних дій стали ще 5 голів, забитих у ворота «Боржави».

"Наша перемога у цій зустрічі була передбачуваною,- каже начальник виноградівської команди Павло Остолош. - Навиду була значна різниця у класі. Хлопці грали з хорошим настроєм і їм усе вдавалося на полі".

Браму довжанців пробивали головні голеадори «Севлюша» Юрій Чонка, Томаш Ребрик та Юрій Мешко.

Переможний результат у цьому поєдинку вже зараз гарантує севлюшцям бронзу в чемпіонаті. Та вони готові, каже Павло Остолош, позмагатися і за медалі вищого гатунку. Для цього потрібно наступної неділі перемагати Поляну та сподіватися на сприятливий результат у поєдинку між Ужгородом та Дийдою.

Читайте також: