1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Анонс трьох найрейтинговіших матчів передостаннього 21-го туру чемпіонату Закарпаття

212
Спорт Закарпаття

До вашої уваги анонс решти матчів 21-го туру чемпіонату Закарпаття, що пройдуть 1 листопада.

Анонс трьох найрейтинговіших матчів передостаннього 21-го туру чемпіонату Закарпаття

Битва Давида й Голіафа в Дідові:

Найменш конкурентне протистояння відбудеться в цьому селі на Берегівщині. «Дийду», щоб стати кращою домашньою командою чемпіонату, влаштує нічия. Та навряд чи тут буде такий підсумок, бо підопічні Степана Гіді ведуть відчайдушну боротьбу за вершину в загальних таблицях чемпіонату та 2015-го року загалом. «Тячеву» у загальних таблицях буде дуже складно уникнути дна. Навіть один бал вивезений з Дідова може дозволити йому увійти до десятки виїзних команд першості. Та все ж шанси команд оцінюємо як 65 на 35 % на користь господарів.

Битва за 6 очок у Середньому:

Саме так у цьому виноробному центрі зійдуться зовсім не любителі хмільного напою, а прихильники спортивного режиму, що запекло борються за 7-9 місця в
різних таблицях чемпіонату та всього 2015-го року. Обидва колективи дуже вмотивовані здобути перші місця нижньої половини таблиці. Можливості команд у цьому двобої оцінюємо як 52 на 48 % на користь господарів.

У Виноградові всі очікують веселого футболу:

Другий із двох найменш конкурентних матчів відбудеться у Виноградові. «Севлюш» в останніх турах відчайдушно вів боротьбу з прямими опонентами за нагороди. На цій неділі підопічні Івана Білака зможуть трохи перевести подих від «битв року». Швидкий гол – все що потрібно у матчі з довжанцями, які на сьогодні є найгіршою виїзною командою чемпіонату та 2015-го року загалом. Перемога з якомога більшим рахунком дозволить «Севлюшу» бути впевненішими у собі в боротьбі як мінімум за срібні нагороди. Можливості клубів оцінюємо як 64 на 36 % на користь господарів.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber