1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ДЮФЛ Закарпаття. У віковій категорії 2003-2004 р. н. сталась шалена сенсація

371
Спорт Новини Виноградова

Про те, як у молодшій віковій категорії ДЮФЛ Закарпаття, представник Виноградівського району створив гучну сенсацію читайте далі.

ДЮФЛ Закарпаття. У віковій категорії 2003-2004 р. н. сталась шалена сенсація

Ми вже повідомляли про досягнення в Східній зоні одного з двох кращих клубів Виноградівщини старшої вікової категорії – «Колоса». Ще приємніше здивували своїх фанів їх молодші одноклубники, які дуже важко стартували в цьому сезоні. Цього разу вони в Підвиноградові приймали хоча й не лідера, та все ж одного з фаворитів змагань – «ДЮСШ Іршаву».

Іршавці мали перемагати в 1-2 голи, та зустріли суттєвий опір. Клуб із Виноградівщини здивував навіть своїх прихильників і провів кращий поєдинок чемпіонату, який суттєво перевершив їх феєричну домашню звитягу 4-го туру над «Гімназією». У підсумку мінімальний виграш «Колоса» – 1:0.

Завдяки цьому локальному успіху колоскові в загальній таблиці випередили «ДЮСШ Тячів» як за здобутими, так і за втраченими очками, що дозволило їм піднятись із 9-го на 8-е місце. У таблиці домашніх результатів представники Виноградівщини зміцнили свою 7-му сходинку, відірвавшись від «ДЮСШ Хустського району».

Водночас, вони суттєво допомогли землякам із «ДЮФК Виноградова», з якими іршавці ведуть запеклу боротьбу за золоту салатницю Східної зони.

Турнірне становище на 29 жовтня: «ДЮСШ Виноградово» – 18 очок (різниця голів – 20:6), «ДЮСШ Рахів» – 15 (25:7), «ДЮСШ Іршава» – 15 (20:6), «Бронька» – 13 (12:6), «ДЮСШ Берегівський район» – 13 (14:9), «Нарцис» Хуст – 10 (7:7), «ДЮСШ Хустський район» – 9 (13:10), «Колос» Виноградівський район – 6 (7:26), «ДЮСШ Тячів» – 4 (4:11), «Гімназія» Буштино – 0 (2:36), у «ДЮСШ Тячева» на матч менше, а в «Колоса» на гру більше за решту колективів.

Євген Cвищо для «Голоса Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber