1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У селі Олешник на Виноградівщині пройшли змагання з армреслінгу

666
Спорт Новини Виноградова

Близько сорока юнаків із цього населеного пункту, а також Підвиноградова, Пушкінова та Виноградова взяли участь у спортивному рукоборстві.

У селі Олешник на Виноградівщині пройшли змагання з армреслінгу

Цей вид спорту, за яким проводяться чемпіонати світу і змагання різних країн та регіонів, набуває дедалі більшої популярності на Виноградівщині і, зокрема, в Олешнику.Саме тут уже шостий рік поспіль діє молодіжна організація «Креатив», яка залучає сільську молодь до занять армреслінгом та пауерліфтингом.

Ці спортивні заняття не потребують якоїсь особливої підготовки,- каже керівник «Креативу» Олександр Сігетій. – Усе, що потрібно – це спритність, витривалість і воля до перемоги. Такими якостями має володіти кожен справжній чоловік.

Свої заняття сільські армборці проводять у спеціальному залі, який обладнали у колишній колгоспній конторі. Сюди кожного тижня приходить до ста місцевих, а також юнаків із довколишніх сіл та навіть міста. Час від часу проводять свої та беруть участь у районних змаганнях.

А переможцями теперішніх поєдинків на руках у різних вагових категоріях стали Отілло Савко, Норберт Мар’ян і Ростислав Ковач.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber