1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Берегові місцеві депутати та парламентарії Угорщини зіграли у футбол / ФОТО

358
Спорт Новини Берегова

У суботу відбувся міжнародний товариський матч між депутатами міської та районної рад Берегівщини та збірною народних обранців парламенту Угорщини.

На гру, зокрема, завітали Йожеф Сейлер, колишній голкіпер Ференцвароша, Шандор Варга, агент ФІФА, а також організатор матчу 1990 р. між футбольними клубами «Глобус» (Берегово) та «Ференцварош» Золтан Модьор.

Тож, саме у 25-річний ювілей легендарної зустрічі було вирішено організувати у Берегові футбольний поєдинок, - повідомляє Beregszasznews.

«Під час відкриття матчу я висловив сподівання, що такі ігри будуть систематичними і нас запросять зіграти на «Групама Арені» у Ференцвароші. Сама гра проходила у дуже дружній атмосфері, тож у підсумку переможця виявлено не було. Незважаючи на нічию, глядачам було на що подивитися, адже вони побачили аж 8 яскравих голів, а загальний результат – 4:4. Після закінчення поєдинку усі учасники гри та гості мали змогу подивитися унікальне відео про матч 1990 р. у Берегові», — прокоментував подію міський голова Берегова.

Читайте також: