1. Головна
  2. >
  3. Спорт

ДЮФЛ Закарпаття: Підсумки 6 туру вікової категорії 2001-2002 р.н.

300
Спорт Закарпаття

До вашої уваги підсумки завершальних матчів 6 туру ДЮФЛ Закарпаття в старшій віковій групі Східної зони.

Два з трьох матчів вважались не надто конкурентними. Ще один обіцяв бути бойовим і виправдав сподівання. Головну несподіванку створив «Колос» із Виноградівського району.

«ДЮСШ Хустського району» мав вигравати мінімально. Та колоскові провели один із двох своїх кращих матчів чемпіонату, який поступається тільки їх виїзному поєдинку 3 туру проти «ДЮСШ Виноградова». Завдяки цій мировій представник Виноградівщини у таблиці виїзних матчів випередив «Нарцис» і піднявся з 7-го на 6-е місце.

Більшого ми очікували й від «Нарциса», який мав вигравати в 2 голи. Та гравці «ДЮСШ Берегівського району» провели один із трьох своїх кращих матчів першості, який небагато поступається їх виїзному двобою 2 туру, коли вони дали бій «ДЮСШ Тячева», та співмірний із їх домашньою звитягою 5-го туру над «ДЮСШ Хустського району».

Найпередбачуваніше завершила центральний поєдинок дня «Бронька», яка мала вигравати в 2-3 голи. Дублем за переможців відзначився Владислав Батрин. Ще один гол на рахунку Віктора Батрина. Перемога дозволила підопічним Вячеслава Шусти у таблиці домашніх матчів випередити за здобутими балами «ДЮСШ Тячева» і «ДЮСШ Берегівського району» й стати абсолютним лідером. У загальній таблиці «Бронька» також суттєво покращила свої позиції: за втраченими пунктами вона піднялась із 4-го на 3-є місце, а за здобутими – випередила, крім берегівців, ще й «ДЮСШ Хустського району».

Результати завершальних матчів 6-го туру:

«Бронька» – «ДЮСШ Рахів» – 3:1,

«Нарцис» – «ДЮСШ Берегівський район» – 3:2,

«ДЮСШ Хустський район» – «Колос» Виноградівський район – 1:1,

Турнірне становище на ранок 20 жовтня: «ДЮСШ Іршава» – 12 очок (різниця голів – 8:1), «ДЮСШ Тячів» – 11 (9:5), «ДЮСШ Виноградово» – 9 (13:2), «Бронька» – 9 (13:9), «Нарцис» – 9 (11:10), «ДЮСШ Хустський район» – 8 (6:6), «ДЮСШ Берегівський район» – 7 (11:15), «Колос» – 6 (11:9), «ДЮСШ Рахів» – 5 (10:10), «Гімназія» – 0 (2:25), у «ДЮСШ Іршави», «Броньки», «ДЮСШ Тячів» та «Колоса» на гру менше за решту колективів.

Євген Свищо для Голосу Карпат

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber