1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Футбольний кубок Дмитра Подольського виграли дубівчани / ФОТО

271
Спорт Новини Тячева

У неділю, 18 жовтня, у Дубовому відбувся дев’ятий футбольний турнір на кубок пам’яті Дмитра Подольського.

Це спортивне дійство щорічно селищна влада разом з активістами організовують у кінці жовтня чи на початку листопада з метою вшанування відомого дубівчанина Дмитра Подольського, першого директора ДП «ЗВВО» й активного громадського діяча, що сприяв розвитку селища, - передая Тячів.

У після обідню пору на стадіоні зібралось чимало любителів спортивних розваг, серед яких були місцеві мешканці й гості з сусідніх сіл.

Участь у турнірі взяли 4 команди ветеранів футболу: дві місцеві - ФК «Дубове №1» та ФК«Дубове №2», одна з Усть-Чорної та збірна команда Калин та Ганич.

Перший удар по м’ячу, який й символізував початок футбольних ігор, був наданий правнуку Дмитра Дмитровича – Михайлу. Відтак, турнір оголосили відкритим.

Футбольні змагання проходили у кілька турів - почергово команди змагались між собою. Ігри тривали допізна й завершились вже підвечір.

Після завершення турніру оголосили переможців.

Першість виборола команда «Дубове №1» (тогоріч вони також були призерами турніру), друге місце посіли футболісти ФК«Дубове №2» й третє – футбольна команда з Усть-Чорної. Кожна з цих команд отримала кубки, а їх гравці – медалі. Збірну команду Калин та Ганич відзначили подякою за участь у турнірі. Також, грамотами та цінними подарунками нагородили кращих гравців та вболівальників.

 

Читайте також: