1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки перших матчів 6 туру ДЮФЛ Закарпаття. Юні виноградівці стають абсолютними лідерами

288
Спорт Новини Виноградова

Серед перших матчів дитячо-юнацької ліги Закарпаття у віковій категорії 2003-2004 років народження окремо слід виділити битву титанів цих змагань у Виноградові.

Виноградівці на правах господарів мали вигравати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиї. Підопічні Петра Котубея та Івана Білака провели свій кращий домашній матч першго кола і перемогли. Ця перемога дозволила «ДЮСШ Виноградову» не тільки суттєво відірватись у загальній таблиці, а й стати абсолютним лідером у окремій таблиці домашніх матчів.

Ще в одній грі головний аутсайдер «Гімназія» опонувала тячівським одноліткам. Гості мали вигравати в 2-3 мячі, та господарі провели один із двох кращих домашніх матчів 1-го кола, співмірний із їх двобоєм 5 туру, коли вони намагались дати бій «ДЮСШ Виноградову». Цього разу вони були найближче до того, щоб здобути заповітний бал.

Мінімальна перемога дозволила команді з райцентру зробити суттєвий прогрес у двох таблицях: у загальній – вони випередили «Колос» та «ДЮСШ Хустський район» і піднялись із 9-го на 7-е місце, а в табелі виїзних матчів вони за здобутими балами випередили «ДЮСШ Берегівський район» і «Нарцис» і піднялись із 7-го на 5-е місце, а за втраченими – крім цих двох команд, залишили позаду ще й «ДЮСШ Хустський район», що дозволило їм піднятись із 7-ї на 4-ту позицію.

Результати перших матчів 6-го туру: «ДЮСШ Виноградово» – «ДЮСШ Іршава» – 2:1, «Гімназія» Буштино – «ДЮСШ Тячів» – 1:2,

Турнірне становище після перших матчів 6 туру: «ДЮСШ Виноградово» – 18 очок (різниця голів – 19:3), «ДЮСШ Рахів» – 12 (20:5), «ДЮСШ Іршава» – 13 (13:5), «Нарцис» – 9 (6:5), «ДЮСШ Берегівський район» – 7 (9:7), «Бронька» – 6 (7:5), «ДЮСШ Тячів» – 4 (3:9), «ДЮСШ Хустський район» – 3 (7:9), «Колос» Виноградівський район – 3 (6:5), «Гімназія» – 0 (2:29), у «ДЮСШ Виноградово», «ДЮСШ Хустський район» і «Гімназії» на гру більше, а в «Броньки» і «Колоса» на матч менше за решту колективів.

Євген СВИЩО для «Голосу Карпат».

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber