1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На чемпіонаті Закарпатської області з футболу серед ветеранів іршавчани програли тячівцям / ФОТО

189
Спорт Новини Іршави

Днями молодечого запалу на футбольному полі Іршавщини задали ветерани Іршавщини у другому турі чемпіонату області серед спортсменів 40 років і старше приймали своїх одноліток з Тячівщини.

Обидві команди у першому турі здобули перемоги, тож гра обіцяла бути напруженою та видовищною, що в підсумку і підтвердилось.

Майже повна ініціатива іршавчан на полі впродовж всієї гри не принесла бажаного результату. Складалось враження, що трохи раніше гра збірної України з іспанцями зіграла злу насмішку з іршавчанами: незабите пенальті, вихід один на один з воротарем тячівців декілька разів, численні атаки на ворота суперника, здавалось, м’ячеві нікуди діватись крім попадання у ворота, але вони у тячівців залишились сухими. Одна з нечисленних атак суперника закінчилась взяттям воріт 1:0 на користь ветеранів з Тячева.

Тож, у третьому турі іршавчанам щоб продовжити боротьбу у фінальній частині потрібна перемога з неабияким рахунком з ветеранами Хуста.

Нещодавно у виданні Голосу Карпат були оприлюднені результати першої зустрічі футбольних команд, які прийняли участь у чемпіонаті Закарпатської області з футболу серед ветеранів віком 40 років і старше.

Нагадаємо, футбольні зустрічі учасників команд завершилися з такими результатами: Тячів - Хуст 7:0; Берегівський район - Мукачівський район 3:0; Воловець - Мукачево 0:2.

Читайте також: