1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Тячівщині пройшли змагання з жіночого футболу / ФОТО

255
Спорт Новини Тячева

Нещодавно на стадіоні «Солекоп» у селищі Солотвино відбулись змагання з жіночого футболу серед команд загальноосвітніх навчальних закладів, присвячені Дню вчителя.

Участь взяли чотири команди дівчат з шкіл Ганичів, Дубового, дві команди з Солотвина та команда з Новоселиці, яка, доречі, вперше прийняла участь у таких змаганнях, передає Тячів.

Головним суддею змагань виступив вчитель фізичної культури Юрій Поп, допомогли в орагнізації наставники команд, Юрій Шкиндя, Василь Фіцай та Галина Герич.

Дівчата позмагались на повну силу, показали хорошу та цікаву гру. За результатами всіх матчів перемогу виборола команда школярок з Дубового, на другій сходинці опинились дівчата з Солотвинської ЗОШ № 3, на третій – з Ганичів.

По завершенню матчів відбулась церемонія нагородження, в рамках якої Василь Герчак привітав переможців та призерів чемпіонату від імені керівництва райдержадміністрації. Також він відзначив майстерність юних спортсменок, подякував за цікаву гру, побажав подальших спортивних досягнень і вручив їм заслужені кубок та грамоти.

Читайте також: