1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Іршавщині провели черговий тур чемпіонату ЮДФЛ Закарпатської області / ФОТО

472
Спорт Новини Іршави

На стадіоні села Сільце ФК "Сільце" приймав ФК "Нарцис" з міста Хуст.

У віковій групі 2003-2004 року народження юні футболісти села сільце перемогли з рахунком 2:0, а у віковій групі 2002-2001 року народження ФК "Сільце" здобули чергову переконливу перемогу 3:0.

В цей же день на стадіоні "Авангард" міста Іршава проходив ІІІ тур першості ДЮФЛ району у віковій групі 1999-2001 року народження. Фінальний свисток арбітра зафіксував такі результати:

- ФК "Заріччя" - ДЮСШ "Колос" Ільниця 1:3

- ДЮСШ "Колос" Білки-Приборжавське - ДЮСШ "Колос" Загаття-Брід 1:1

У результаті гри, у цій групі лідирували ільниччани.

У 16.30 на цьому ж стадіоні розпочався чемпіонат Закарпатської області з футболу серед ветеранів віком 40 років і старше. Змагання проходили у трьох групах, група "А", де виступили іршавчани, а конкуренцію їм склали ветерани Тячева, Хуста та Виноградова.

Цікавою виявилася гра іршавчан з виноградівцями. У першій половині гри на футбольному полі, невелика, але все ж таки перевага була на стороні гостей з Виноградова та результат першої половини такої зустрічі завершився нульовою нічиєю. У другій половині футболісти Іршави впевнено рухалися вперед, все частіше перехоплювали м’яч та раз за разом перевіряли воротаря ударами з різних позицій. Пробиття чергового штрафного удару і блискуча комбінація іршавчан Юрія Радя та Василя Костелеби повела м’яч до воріт виноградівців. До закінчення матчу рахунок змінився 1:0 на користь іршавчан.

Футбольні зустрічі наступних учасників команд завершилися з такими результатами:

Тячів - Хуст 7:0

Берегівський район - Мукачівський район 3:0

Воловець - Мукачево 0:2

А також повідомляємо, до уваги любителів футболу, 14 жовтня іршавчани прийматимуть ветеранів з міста Тячів.

Читайте також: