1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Закарпатті пройшов національний турнір з тенісу серед юніорів / ФОТО

29.09.2015 23:06 0 Спорт
 

Протягом майже двох тижнів, з 15 по 27 вересня, на кортах Тячівської ДЮСШ відбувався національний юнацький турнір ФТУ з тенісу 1-ї категорії «Кольори Закарпаття».

Майже 70 учасників з Києва, Харкова, Херсону, Миколаєва, Каховки, Кривого Рогу, Рівного, Хмельницького, Львова, Чернівців, Івано-Франківська , Луцька, Комсомольська, Кам’янця-Подільського, Коломиї та міст Закарпаття змагалися за першість та рейтингові очки у вікових підгрупах до 14-ти і до 16-ти років.

Завдяки підтримці Харківського міського благодійного фонду Ю. Сапронова, Тячівської міської Ради вперше в Україні на змаганнях такого рангу всі сіяні учасники турніру забезпечувалися безкоштовним проїздом до місця змагань і назад.

Також вперше були проведені вечірки для гравців і тренерів, під час яких майбутні суперники та їх наставники могли ближче познайомитися, поспілкуватися, а також поласувати смачними закарпатськими стравами, солодощами, потанцювати. Крім цього, всі учасники отримали пам’ятні сувеніри, а фіналісти одиночних змагань – ще й компенсацію за проживання та харчування за всі ігрові дні.

Отже, всі умови, відмінно підготовлена тенісна база, а також чудова погода посприяли тому, щоб учасники продемонстрували свої найкращі психологічні якості,технічну, тактичну і фізичну підготовку, жагу до перемоги.

Надзвичайно приємний і той факт, що не «пасли задніх» на цьому святі тенісу закарпатці. Переможцями і призерами турніру стали Олександр Дупин та Тетяна Дичка з Ужгорода, Їрина Русин з Мукачева і Юлія Пузик з Тячева.

Всі переможці і призери змагань нагороджені кубками, медалями, дипломами, а дівчатка – ще й чудовими букетами квітів, пише Тячів.

Читайте на ГК:“До останнього сподівались, що він живий”: ще один закарпатець став Янголом небесного війська (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатка злякалася не на жарт: нічний гість шокував своїми діями ціле село (ФОТО)
Читайте на ГК:Диво-порятунок на Закарпатті: вогонь забрав будинок та не маленьке життя (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська