1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Севлюш» розбив «Мукачево» / ФОТО

273
Спорт Новини Виноградова

Сьогодні у черговому турі вищої ліги обласної першості виноградівці вдома приймали команду з Мукачева і впевнено перемогли з рахунком 3 : 1.

Не можна сказати, що перемога господарям далася легко. Молоді футболісти з міста над Латорицею виглядали добре підготовленими фізично , демонстрували комбінаційну гру і загалом непоганий, якісний футбол. Особливо це було помітно на початку гри.

Та у господарів на цей матч була своя мотивація. Минулого тижня вони потерпіли розгромне фіаско в Хусті і тепер прагнули реабілітуватися перед уболівальниками та підтвердити реноме команди, що претендує на медалі чемпіонату. І з цим завданням підопічні Івана Білака сьогодні успішно справилися.

Після незначного розкачування, десь із двадцятої хвилини, «Севлюш» упіймав свою гру, класом і володінням м’ячем на полі доводячи власну перевагу над суперником. Ось від потужного удару здригнулася штанга воріт мукачівців, а ще за кілька хвилин від удару головою м’яч летить у кількох сантиметрах над перекладиною. Та це була лише пристрілка футбольних снайперів. На вістрі атак усе той же невтомний Чонка, Ребрик, юний Юрій Мешко.

Усі вони ще в першому таймі цієї зустрічі відзначилися забитими голами. Спершу Чонка приймає м’яч на груди після точної передачі Мешка і легко переправляє його у лівий від воротаря нижній кут воріт. Відтак Ребрик голом завершає триходівку у штрафному майданчику за участі Мудри і Чонки. І нарешті Мешко б’є прицільно під саму перекладину, не залишаючи шансів для голкіпера. 3 : 0 – і справу зроблено вже у першому таймі.

Справедливості ради слід зазначити, що гравці «Мукачева» не здавалися без бою і до останньої хвилини матчу з усіх сил намагалися виправити непривабливу для себе ситуацію на полі. Їм навіть удалося відквитати один гол, але не більше. Натомість могли пропустити ще принаймні тричі у свої ворота. Та стовідсотковими шансами не скористалися Чонка, Міца і Мудра.

Похвальних слів у цей день заслужила оборона «Севлюша». А ще надійно відіграв Віталій Гринишин, який уже давно не з’являвся на брамі і встиг заскучити за нею. 

Результати матчів вищої ліги Закарпаття:

ФК «Бийгань» – ФК «Ужгород» – 0:1 (1:2)

ФК «Бужора» (Іршава) – ФК «Берегово» – 1:2 (1:2)

ФК «Поляна» – ФК «Боржава» (Довге) – 2:0 (8:3)

ФК «Севлюш» (Виноградів) – ДЮФК «Мукачево» – 3:1 (3:2)

ФК «Середнє» – ФК «Дийдо» – 3:1 (1:2)

ФК «Оболонь» (Хуст) – ФК «Тячів» – 2:1 (15:1)

Читайте також: