1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки 19-го туру чемпіонату Виноградівщини. Сенсації в Перехресті, Великих Ком’ятах та Олешнику

327
Спорт Новини Виноградова

8 тур другого кола вважався досить конкурентним. Про його наслідки для команд читайте далі.

Підсумки 19-го туру чемпіонату Виноградівщини. Сенсації в Перехресті, Великих Ком’ятах та Олешнику

Головна сенсація всієї ліги сталась у найконкурентнішому поєдинку, із 8 матчів дня, в Перехресті, де основний склад господарів мав грати внічию. Та «Неветлен» провів один із двох своїх кращих матчів чемпіонату, який поступається тільки їх шаленій домашній перемозі 18 туру над «Ардовцем» і вдруге поспіль переміг у понад 1 гол.

Не менша несподіванка сталась у непересічному двобої в Олешнику, де гості мали вигравати мінімально. Трохи меншою була ймовірність нічиєї. Та «Фанчиково» провело один із трьох своїх кращих матчів першості, який поступається звитязі 15 туру в Чепі та співмірний із їх перемогою 7 туру в Перехресті. Голи Івана Коцана, Анатолій Ярема та Річі Орбана дозволили землякам Василя Раца випередити за здобутими балами «Чепу» у таблиці виїзних матчів і вийти там на чисту бронзову сходинку.

Неприємно здивувала своїх фанів основа «Болажа», яка у центральній битві титанів мала грати внічию. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги господарів. Та «Колос» провів один із двох своїх кращих поєдинків чемпіонату, співмірний із їх домашньою перемогою 5 туру над «Фанчиковом». Голи Віталія Варги та Сергія Євтушенка дозволили великокомятцям виграти втретє поспіль.

Головні сенсації серед молоді стались у двох найконкурентніших двобоях у Великих Ком’ятах і Перехресті. У своєму непересічному двобої «Болаж» мав грати внічию. Трохи мешою була ймовірність мінімальної звитяги господарів. Та «Колос» провів один із двох своїх кращих матчів чемпіонату, який поступається тільки їх фантастичній домашній перемозі 3 туру над «Егрешем». М’ячі Миколи Шматченка, Вася Алексика і Юрія Хрипти дозволили великокомятцям відчутно покращити позиції в таблиці домашніх результатів: за здобутими очками вони випередили «Болаж», «Фанчиково» і «Локомотив» та увійшлии до трійки лідерів, а за втраченими балами залишили позаду «Фанчиково» і увійшли до провідного квартету.

У Перехресті юнаки також мали грати внічию. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги «Неветлена». Та «Перехрестя» провело один із трьох кращих домашніх матчів першості, що поступається їх вагомій перемозі 7 туру над «Фанчиковом» та співмірний із грою 5 туру, коли вони дали бій «Егрешу».

Трохи більшого очікували фани від основи «Тиси» та молоді «Фанчикова». Дорослий склад «Ардовця», у найменш конкурентному матчі дня, мав вигравти в 6-8 голів. Та зовсім іншої думки був Олександр Керечан, який наколотив у «береги річкових» 7 голів. Ще по разу відзначились Михайло та Юрій Василинці, Іван Сагайдак, Сергій Гандера, Стас Роман і Сергій Мойсюк. У центральній битві титанів юнацької ліги «Егреш» мав вигравати в 2 голи, та провів один із двох своїх кращих поєдинків 2 кола і дозволив своєму кращому бомбардиру Віталію Микулану відзначитись черговим хет-триком відзначився. Ще один гол на рахунку Івана Бучелли.

Найпередбачуваніше завершила свій найменш конкурентний двобій юнацької ліги молодь «Ардовця», яка мала вигравати в 3-5 голів. Дубль у переможців на рахунку Юрія Потокі. Ще по разу забивали Владислав Ковня, Себастіан Болдог, Олександр і Михайло Лемаки.

Результати 19 туру: «Колос» Великі Ком’яти – «Болаж» – 2:0 (юнаки – 3:1), «Егреш» Олешник – «Фанчиково» – 0:3 (4:0), «Ардовець» Підвиноградово – «Тиса» Нове Село – 13:0 (6:1), «Перехрестя» – «Неветлен» Неветленфолу – 0:2 (3:2),

Турнірне становище на 25 вересня:

Дорослі: «Ардовець» – 38 очок (різниця голів – 59:15), «Болаж» – 34 (51:13), «Чепа» – 31 (46:26), «Колос» – 30 (24:18), «Фанчиково» – 25 (36:25), «Неветлен» – 22 (23:24), «Локомотив» – 17 (25:36), «Егреш» – 13 (16:23), «Перехрестя» – 13 (24:48), «Тиса» – 0 (10:85),

Юнаки: «Егреш» – 39 (38:12), «Локомотив» – 32 (38:21), «Болаж» – 27 (49:21), «Фанчиково» – 25 (32:23), «Чепа» – 25 (34:35), «Неветлен» – 23 (32:19), «Колос» – 23 (25:25), «Ардовець» – 20 (25:20), «Перехрестя» – 12 (17:43), «Тиса» – 0 (9:79),

у обох складів «Ардовця», «Чепи», «Фанчикова» і «Перехрестя» на поєдинок більше, а в обох складів «Колоса» на два матчі більше за решту колективів,

Євген Свищо для Голосу Карпат

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber