1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки 14 туру східної юнацької ліги: сенсації в Золотареві, Ясінях та Вишкові

235
Спорт Закарпаття

5 тур другого кола першої ліги був доволі конкурентним. Про його наслідки для команд читайте далі.

Підсумки 14 туру східної юнацької ліги: сенсації в Золотареві, Ясінях та Вишкові

Головна сенсація юнацької Східної зони першої ліги сталась у найконкурентнішому двобої в Золотареві, де все мало завершитись унічию. Трохи меншою була ймовірність мінімальної перемоги «Старта». Та «Карпати» провели один із трьох своїх кращих поєдинків року, який поступається їх феєричній мировій 12 туру в Косівській Поляні та співмірний із домашньою звитягою 9 туру над рахівцями. Голи Андрій Сойми, Василя Целича і Вадима Крички дозволили дубівцям зробити кілька кроків нагору: у загальній таблиці вони, випередивши «Вільхівці» та «Старт», піднялись на два місця, а в таблиці виїзних матчів – залишили позаду, крім двох вищезгаданих, ще й «Віск» і підстрибнули з 9 на 6 сходинку.

Не менш несподівано завершилась центральна битва титанів Східної зони та всієї першої юнацької ліги в Ясінях, де дискваліфіковані «Карпати» мали грати внічию з «Великою Копанею». Трохи мешою була ймовірність мінімальної перемоги гостей. Та «Велика Копаня» провела один із двох своїх кращих матчів сезону, співмірний із їх феєричною виїзною звитягою 10 туру над «Кісвою», та здобула третю поспіль розгромну перемогу і в таблиці домашніх результатів випередила за втраченими балами невдах тижня, рахівців та білоцерківців, і вийшла на чисте 2 місце.

Розчарувало своїх фанів «Терново». «Вишково» мало вигравати в 2-3 голи, та провело один із двох своїх кращих матчів року, співмірний із їх двобоєм 9 туру, коли вони на виїзді дали бій «Кісві». Це дозволило вишківцям не тільки продовжити безпрограшну домашню серію, а й, випередивши «Старт», зробити крок нагору як у загальній таблиці, так і в табелі про ранги домашніх матчів.

Трохи більшого ми очікували від «Вільхівців». «Кісва» мала вигравати в 2-3 мячі, та провела один із трьох кращих домашніх матчів року, співмірний із їх мировою 4 туру проти «Говерли» та звитягою 7 туру над «Вікторією». Це дозволило косівським полянцям випередити «Вікторію» у таблиці домашніх матчів і піднятись із 5 на 4 позицію.

Найпередбачуваніше завершився двобій, який міг претендувати на роль центрального у Східній зоні та в усій першій лізі загалом, у Білій Церкві, де «Говерла» мала вигравати в 1-2 голи.

Результати 14 тур серед юнаків: «Карпати» Рахів – «Велика Копаня» – 1:4, «Вікторія ЛНС» Біла Церква – «Говерла» – 1:3, «Кісва» Косівська Поляна – «Вільхівці» – 5:0, «Старт» Золотарево – «Карпати» Дубове – 1:3, «Віск» Вишково – «Терново» – 10:0,

Турнірне становище на 24.09: «Говерла» – 38 очок (різниця голів – 38:4), «Велика Копаня» – 33 (37:9), «Карпати» Рахів – 27 (28:16), «Кісва» – 24 (25:19), «Вікторія ЛНС» – 19 (28:19), «Карпати» Дубове – 14 (16:31), «Вільхівці» – 13 (21:29), «Віск» – 12 (24:33), «Старт» – 12 (26:42), «Терново» – 7 (14:55),

Євген Свищо для «Голоса Карпат»

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber