1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Ужгороді пройшов Відкритий турнір серед боксерських команд України / ФОТО

237
Спорт Новини Ужгорода

В Ужгороді завершився Відкритий турнір серед боксерських команд міст України «Uzghorod challenge».

Організатором виступила «Ужгородська Федерація Боксу». Проходили змагання 20 вересня в спортивному залі ПАДІЮНа.

До Ужгорода з’їхалися близько семидесяти спортсменів не тільки із Закарпаття, а й з Івано-Франківська та Маріуполя. Найбільш захоплюючими видалися поєдинки Богдана Радецького (Чоп) та Юрія Граба (Ужгород), а також призерів Чемпіонату України Мілана Павла (Мукачево) та Микити Крапівіна (Маріуполь).

В обох поєдинках в дуже складному і видовищному протистоянні перемогли гості Ужгорода.

Гості турніру та глядачі відмітили високий рівень організації та суддівства.

Президент організації Степан Молнар поділився загальними враженнями про змагання та рівень спортсменів:

"Такий захід проводився нами вже не вперше. Дуже важко було організовувати, але спільними зусиллями громади нам вдалося подолати всі труднощі. Добре, що є люди, які готові завжди прийти на допомогу. До організації проведення турніру долучилися багато підприємців та просто небайдужих людей. Окрема подяка за підтримку Союзу вірмен України, який приділяє особливу увагу спорту та підтримці спортсменів України, відкриває різні спортивні секції для дітей будь-якої національності.

Бачу, що рівень сьогоднішніх учасників змагань значно виріс. Проявилися явні лідери, які сміливо можуть представляти свої міста вже на всеукраїнському рівні.
Взагалі рівнем проведення змагань усі залишися задоволені: як самі спортсмени, так і судді, глядачі та команди підтримки. Діти отримали нагороди та подарунки.
Маю надію, що такі змагання і далі будуть проводитися, а рівень наших закарпатських спортсменів усе більше підвищуватиметься. Побажаю їм подальших успіхів та та вийти на такий рівень, щоб вони могли представляти Україну на міжнародній арені".

За матеріалами громадської організації 2Ужгородської федерації єдноборств"

Читайте також: