1. Головна
  2. >
  3. Спорт

«Ужгород» розгромив «Бужору» з рахунком 6:0

448
Спорт Новини Ужгорода

20 вересня в обласному центрі на стадіоні «Автомобіліст» «Ужгород» у рамках 16-го туру вищої ліги Закарпаття приймав іршавську «Бужору».

У цій грі зустрілися команди з протилежними завданнями на сезон: якщо господарі претендують на чемпіонство, то іршавці ведуть боротьбу за «виживання».

Із перших хвилин підопічні Михайла Іваниці помчали вперед і в усіх аспектах перегравали суперника. Гол був справою часу. Так, на 17 хв. черговий раз провалився захист гостей, Іван Жаренко ввірвався в карний майданчик, без проблем переграв кіпера й вивів свою команду вперед. Згодом гольовий момент змарнував Іван Бандурович. На 30 хв. ужгородці подвоїли перевагу: Василь Пиняшко точним пасом вивів І.Жаренка віч-на-віч з Василем Ігнатишиним, і «11-ка» господарів записала на свій рахунок дубль.

На 35 хв. іршавські захисники на пару з воротарем продемонстрували як не потрібно грати в захисті. Такою помилкою вміло скористався І.Жаренко і зробив рахунок 3:0. Під кінець першого тайму господарі могли забити ще двічі, але нападників підвела влучність.

Друга половина гри особливо не відрізнялася від першої. Ужгородці раз за разом загрожували воротам «Бужори» і відразу ж на 48 хв. могли відзначитися вчетверте, але І.Жаренко змарнував супернагоду. За чотири хвилини Іван удало замкнув передачу І.Бандуровича й установив на табло 4:0.

У середині другого тайму гості трохи додали й відвели небезпеку від власних воріт, але, як виявилося згодом, ненадовго. На 74 хв. Мирослав Бундаш вийшов один на один з В.Ігнатишиним та пробивати не став, відпасувавши на Василя Горського. Останній таким «подарунком» скористався сповна – 5:0. Не встигли гості відійти від п’ятого голу, як за хвилину пропустили вшосте: Сергій Лендєл уміло переграв воротаря і поставив крапку в цьому матчі.

«Ужгород» здобуває впевнену домашню перемогу в матчі проти «Бужори» – 6:0 й продовжує боротьбу за медалі найвищого ґатунку.

З матеріалами Lobda

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber