1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

У Виноградові змагаються юні борці / ФОТО

19.09.2015 22:50 Спорт 383

Змагання на килимі проходять у рамках VII-го відкритого всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби серед юнаків та вільної боротьби серед дівчат.

У Виноградові змагаються юні борці / ФОТО

Турнір присвячений пам’яті видатного борця карпатського краю Іштвана Кутлана та тренера Еміла Кудрона.

Окрім спортсменів Закарпаття та інших областей України, заявки на змагання подали й ряд команд із закордону. Однак приїхати змогли не всі.

"Міграційна служба Білорусі з невідомих причин не дала дозволу команді цієї країни на виїзд до нас, - розповів Голосу Карпат головний суддя змагань, арбітр національної категорії Іван Боршош. - Через фінансові причини не змогли приїхати також молдавани та спортсмени з Придністров’я. Тому із зарубіжних учасників наразі на турнірі маємо тільки команду Угорщини, укомплектовану з юних борців, що представляють три міста цієї країни."

Загалом турнір триватиме два дні. Сьогодні після урочистого його відкриття пройшли відбіркові поєдинки в усіх підгрупах. А головні сутички на килимі у фінальній частині змагань пройдуть уже завтра. 

На думку Івана Боршоша, непогані шанси на призи турніру мають закарпатські спортсмени. Адже в останні роки в області спостерігається значне зацікавлення цим видом спорту серед молоді. Тому є всі надії сподіватися на медалі.

Найсвіжіші новини: