1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Хуст зібрав найсильніших мотокросменів України / ФОТО

19.09.2015 18:12 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

До Хуста з’їжджаються найсильніші мотокросмени з усієї України, аби позмагатися за звання переможців ЧУ з мотоциклетного кросу. Саме тут проходить шостий, заключний етап Чемпіонату України.

Паралельно з цими змаганнями проводиться Кубок ФМСУ серед ветеранів та аматорів. Сьогодні тут вправляються у швидкості в класах «квадро», «коляски» та «65 куб.см.» (діти).

Та найзапекліша боротьба за першість України з мотокросу відбудеться завтра, 20 вересня.Урочисте відкриття змагань заплановане на 11 годину.

«Завтра визначаться чемпіони України 2015 року в особисто-командних змаганнях, які боролися за високе звання протягом року в п’яти етапах. Найпотужнішими є команди Запоріжжя – перші в молодіжному чемпіонаті, «Хуст-Екстрім» - найкращі серед дорослих, є сильні представники з Луганська, Волині, Єнакієва, Харкова, Львова, Франківська та інших міст України. Основні заїзди відбудуться в класах «Open» до 500 куб. см. та «MX-2» до 250 куб. см., - розповів «Голосу Карпат» головний куратор змагань, представник федерації мотоспорту України Віктор Стегура.

Сьогодні ж особливо видовищною є боротьба між екіпажами. На жаль, у цьому класі зареєструвалися тільки четверо учасників.

Змагатимуться на «залізних конях» і кілька дівчат. Приміром, підкорюватиме хустську трасу і вже титулована спортсменка з Мелітополя Запорізької області, 17-річна чемпіонка України Анастасія Фінченко.

Мотокросом займаюся 2 роки. Тренує мене мій батько Андрій Фінченко, також мотогонщик. Розумію, що для дівчини - досить незвичний вид спорту з огляду на травматичність, але мені подобається. Тому зупинятися на досягнутому не збираюся, - ділиться з «Голосом Карпат» мотогонщиця.

Масштабну спортивну подію в Хусті організували мотоклуб «Хуст-Екстрім», Хустський технічний коледж за сприяння та підтримки благодійного фонду «Ваше майбутнє».

Читайте на ГК:Сильне задимлення помітили діти: на Закарпатті вирувала важка пожежа (ФОТО)
Читайте на ГК:Проводжає в засвіти вже другого синочка мати: Герой із Закарпаття загинув на 41 році життя (ФОТО)
Читайте на ГК:Нічна автотроща на Закарпатті: водія та пасажирку затисло у авто (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська